HATAY / DEFNE - Defne Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Etiket Sonuçları: psikoloji

Ara

Sorumluluk alanımızda bulunan rehberlik servisi ve normu olmayan okullarımızı ziyaret etmeye başladık.

Ekm

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmen Toplantımız

Eyl

Sorumluluk alanımızdaki okul/ kurumlarımızın kullanabileceği örnek çerçeve planlarımız yayınlandı.

Ara

Kas

Defne Rehberlik ve Araştırma Merkezi PDR Hizmetleri Bölümü tarafından psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni olmayan okulların idarecileriyle toplantı düzenlendi.

Ekm

Defne RAM sorumluluk bölgesinde bulunan ilçelerde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerle "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi.

Ağu

Defne RAM PDRH Bölüm Başkanı psikolojik danışman Görkem İŞİGÜZEL, 23.Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi'ne 3 (üç) bildiri ile katılım sağladı.