HATAY / DEFNE - Defne Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eyl

Yıllık Planda Yer Verilmesi Gereken Çalışmaları içeren Kitapçığımız Yayınlandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Merkez Kurul Toplantımız Gerçekleştirildi

Ara

Psikolojik danışmanı olmayan okullardan Aknehir Ortaokulu'nda öğrenci ve velilere eğitimler düzenlendi.

Kas

Defne Rehberlik ve Araştırma Merkezi PDR Hizmetleri Bölümü tarafından psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni olmayan okulların idarecileriyle toplantı düzenlendi.

Ekm

25.10.2022 tarihinde Sam Franss Otel'de saat 14.00'te "Support to Education Project" (STEP) kapanış toplantısı düzenlendi.

Ekm

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle 2022 Yılı Ekim Ayı Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) Hizmetleri Toplantısı yapıldı.

Ekm

Defne RAM sorumluluk bölgesinde bulunan ilçelerde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerle "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi.

Eyl

Hatay İl MEM resmi yazısı doğrultusunda Defne RAM ve Hatay RAM psikolojik danışmanlarınca kurulan komisyon, yerel hedef Olumlu Davranış Geliştirme temalı oluşturduğu içerikleri Kırıkhan'da yapılan toplantıda sundu.

Eyl

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonunda belirlenen yerel hedefe ilişkin içerik/eğitim hazırlanması amacıyla oluşturulan komisyon, çalışmalarında sona yaklaştı.

Ağu

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)'nde görev yapan ruh sağlığı uzmanları, kurumumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağu