HATAY / DEFNE - Defne Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ağu

Defne RAM PDRH Bölüm Başkanı psikolojik danışman Görkem İŞİGÜZEL, 23.Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi'ne 3 (üç) bildiri ile katılım sağladı.

Ağu

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 15-17 Ağustos 2022 tarihleri arasında "Özel Eğitimde Uygulamalı Davranış Analizi Kılavuz Kitabı Hazırlık Çalıştayı" Ankara Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlendi.

Ağu

Defne RAM sorumluluk bölgesinde bulunan Davut İbrahim Eskiocak İlkokulu veli, öğretmen ve öğrencilerine yönelik seminerler düzenlenmiştir.

Ağu

3-5 ve 6-22 yaş aralığındaki bireylerin zihinsel beceri ve yeteneklerini belirleme amaçlı, hem kağıt-kalem hem de bilgisayar ortamında bireye uyarlanmış (Computerized Adaptive Test) psikolojik ölçme aracı geliştirmeye yönelik çalıştay, Mersin Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde düzenlendi.

Ağu

Hatay İl Milli Eğitim AR-GE Birimi koordinesinde yürütülen "Hatay Veli Akademisi Projesi" kapsamında Rehberlik ve Araştırma Merkezleri tarafından dokümanlar hazırlandı